mote_sommar
Patrik WadenhedFoto: Pressbild

Han tar över Märsta Förenade

Märsta Förenade har rekryterat nu VD efter Mikael Andersson, Patrik Wadenhed tillträder tjänsten 1:a augusti.

centrum_artikel

Märsta Förenade har rekryterat VD efter Mikael Andersson. Under en tid har försäljningschefen Mats Trysefjord tjänstgjort som tillförordnad VD. Nu är det klart med Patrik Wadenhed som börjar 1:a augusti på huvudkontoret i Rosersberg.
– Jag är stolt och glad att kunna presentera Patrik som ny VD. Han är en kompetent ledare och visar djup förståelse för hur man skapar tillväxt i en komplex verksamhet. Med Patrik som ledare för Märsta Förenade har vi fått en person som kommer att fungera utmärkt i vår miljö. Han blir viktig för vår fortsatta utveckling och ambition att ytterligare förstärka vårt varumärke och säkerställa en sund resultatutveckling säger, Jan Olson, styrelseordförande.

Wadenhed kommer närmast från EMS Group som driver handel och service av entreprenadmaskiner. Innan dess har han haft ledande uppdrag inom både affärsutveckling och operativt ansvarig samt försäljningsansvarig inom Arriva, Tågkompaniet och Swebus. Han är född 1973, är urprundligen från Helsingborg men bor nu i Hägersten.
– Jag är hedrad över att få axla VD-rollen och att få leda Märsta Förenade med så stark kompetens och innovationskraft. Jag ser fram emot att arbeta gemensamt med medarbetare, ägare, styrelse och kunder för att tillsammans ta nästa steg i företagets utveckling och hållbara lösningar, säger Wadenhed i ett uttalande.

defacto_helsida

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
2020_helsida
speedy_helsida
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
marina_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh