defacto_pan2020
Patrik WadenhedFoto: Pressbild

Han tar över Märsta Förenade

Märsta Förenade har rekryterat nu VD efter Mikael Andersson, Patrik Wadenhed tillträder tjänsten 1:a augusti.

Märsta Förenade har rekryterat VD efter Mikael Andersson. Under en tid har försäljningschefen Mats Trysefjord tjänstgjort som tillförordnad VD. Nu är det klart med Patrik Wadenhed som börjar 1:a augusti på huvudkontoret i Rosersberg.
– Jag är stolt och glad att kunna presentera Patrik som ny VD. Han är en kompetent ledare och visar djup förståelse för hur man skapar tillväxt i en komplex verksamhet. Med Patrik som ledare för Märsta Förenade har vi fått en person som kommer att fungera utmärkt i vår miljö. Han blir viktig för vår fortsatta utveckling och ambition att ytterligare förstärka vårt varumärke och säkerställa en sund resultatutveckling säger, Jan Olson, styrelseordförande.

Wadenhed kommer närmast från EMS Group som driver handel och service av entreprenadmaskiner. Innan dess har han haft ledande uppdrag inom både affärsutveckling och operativt ansvarig samt försäljningsansvarig inom Arriva, Tågkompaniet och Swebus. Han är född 1973, är urprundligen från Helsingborg men bor nu i Hägersten.
– Jag är hedrad över att få axla VD-rollen och att få leda Märsta Förenade med så stark kompetens och innovationskraft. Jag ser fram emot att arbeta gemensamt med medarbetare, ägare, styrelse och kunder för att tillsammans ta nästa steg i företagets utveckling och hållbara lösningar, säger Wadenhed i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
festspec_host2020_helsida
boisigtuna
defacto_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider