defacto_panorama_mustasch
Här inne hölls häktningsförhandlingarna.Foto: Daniel Iskander

29 och 33-åring häktade

Häktningsförhandlingar för de misstänkta för olaga frihetsberövande på Tingvalla skedde under lördagen.

centrum_farsdag_artikel

märsta.nu var på plats i Sollentuna där häktning av de två gripna för olaga frihetsberövande skedde efter torsdagens händelse på Tingvalla. De två är dels en 29-årig märstabo och en 33-åring man från en kommun söder om Stockholm. Klockan 13.00 gick 33-åringen in inför domaren och åklagaren yrkade att förhandlingarna skulle ske bakom lykta dörrar med anledning av förundersökningssekretess. Förutom olaga frihetsberövande så misstänks även personen för vapenbrott. Klockan 13.40 förkunnades att den misstänkte häktas på sannolika skäl. Mannens advokat ville inte uttala sig för media utan svarade ”inga kommentarer” på frågor.

Kort därpå gick märstabons förhandling och åklagaren yrkade på att den 29-åringen häktas på sannolika skäl för olaga frihetsberövande och vapenbrott. 29-åringens advokat sa att hennes klient medger häktning, restriktioner och att förhandlingarna kan ske bakom stängda dörrar. Efter förhandlingarna får märsta nu tag i åklagaren Björn Ankerlind som berättar att sekretessen under häktningsförhandlingen beror på att det som sagts i förhör inte ska bli offentligt just nu eftersom de misstänkta hålls åtskilda. Vem målsäganden är framgår fortfarande inte

Uppdaterad. kl. 15.10

ica_oktober
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
fme_oktober
greeknighthelsida

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
colorama_april2
greeknight_outsider
connys
nrh