mote_sommar
Polis spärrar av i Valsta samt förhör vittnen. Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: MMS-Bild
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Rånförsök mot Guldbutiken i Valsta

Guldbutiken i Valsta Centrum utsattes för ett rånförsök vid 17-tiden: - Två personer, mörkt klädda med pistolliknande föremål och hammare försökte råna butiken, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral

centrum_artikel

Vid 17-tiden klev två personer in på Guldbutiken i Valsta och försökte komma över smycken. De ska ha misslyckats med stöten. Enligt Polisen var de beväpnade med pistolliknande föremål och hammare. En utgång är avspärrad i Valsta och man försöker hitta spår efter gärningsmännen. Ett vittne säger till märsta.nu att han såg två unga killar, en av dem var smal, de ska ha hållit nått som liknade en pistol. På sin väg ut från centrumet knuffade de ner ett barn. Många vittnen ska ha chockats i samband med händelsen.

Enligt Polisen ska tumult ha uppstått i samband med rånförsöket och därför lämnade gärningsmännen butiken utan att få med sig något därifrån. Beskrivning av personer och bilar har larmats ut till närliggande polisenheter. märsta.nu:s utsände på plats uppger att förhör fortfarande hålls inne i butiken men att avspärrningarna i skrivande stund hävts.
– Jag såg en kille komma ut från butiken med fullt med saker i en väska, uppger ett vittne för märsta.nu De måste ha fått med sig något, jag ser en massa hyllor som är halvtomma.

Uppdaterad 17.54

Daniel Iskander
Jamshid Jamshidi

connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
kaa_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
kaa_outsider
centrum_sommar_out