socialdemokraterna_maj_panorama

Grävande journalistik drog upp besökssiffrorna

April är lagt till statistikboken och märsta.nu har nu ökat sin läsarkrets med 50 procent på två år: - Vi trodde att 2016 skulle bli året då vi skulle bibehålla förra årets siffror men det har varit tvärtom, det tillkommer nya läsare hela tiden, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör & ansvarig utgivare.

centrum_artikel_host

I april 2014 var det 42 000 unika läsare på märsta.nu, när april 2016 just passerat står det klart att vi haft 62 700 unika, en ökning med nästan 50 procent. Jämfört med 2015 är ökningen av användare 22 procent.
– Vi har faktiskt bara haft enstaka dagar under 7000 totala besök i april. Oftast ligger vi på 4500-5000 unika besök dagligen vilket genererar över 7000 totala besök, analyserar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Grävande journalistik lockade
märsta.nu:s avslöjande om Yasin Ipeks högerextrema kopplingar drog riksmedialt intresse och lockade 16 000 läsningar. Därefter var polisinsatsen på Vänortsringen 2:a på topplistan. Aprilskämtet om Midgårdsbadet lästes 3700 gånger.
– Vi har visat att det inte bara är blåljus som drar till märsta.nu. Det är extra roligt att läsarna belönar vårt arbete med grävande journalistik, säger Daniel Iskander.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

forstamaj_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
connys
ridskola_2020_outsider