centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Frontalkrock på 263:an-En avliden

Polisen bekräftar att en person har avlidit efter skadorna i samband med en krock på väg 263 mellan Rävsta och Sigtuna.

centrum_jul_artikel

Olyckan inträffade på rakan mellan Rävsta och infarten in till Märstavägen. En stor insats är på plats och 263:an är avstängd. Vittnen berättar för märsta.nu att de hörde en kraftig smäll vid olyckstillfället. Olyckan är svår och plåtskadorna omfattande, en av de inblandade bilarna är i det närmaste totalförstörd och ett släp har också vält. Brandkår behövde skära loss en av de som färdades i den vita Audin. Föraren i den andra bilen har oklara skador och ska vara i behov av färd till sjukhus med ambulanshelikopter. Köerna ringlar långa i båda riktningar.

Vid 13.30-tiden meddelar Polisens ledningcentral att det är livshotande skador på en av personerna och den andra har allvarliga skador. Vägen ska öppnas upp igen kring 13.45-14 var det första beskedet men nu ser det ut som att 263:an kan öppnas först kring 16-tiden då den ska saneras från oljespill och annat. Bilarna bärgades kring 14-tiden.
En man död
Vid 16-tiden kan Polisen bekräfta att den skadade, en man, avlidit. Mannen avled troligtvis direkt i samband med olyckan men Polisen ville först underrätta anhöriga innan media kunde gå ut med informationen. Mannen färdades i den svarta pickupen med släp.
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
tp_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

greeknighthelsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

defacto_jul
centrum_jul_helsida
fme_oktober
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
trainingpartner_jobb_outsider
colorama_april2
greeknight_outsider
julbord
nrh
tp_outsider
connys