mote_sommar
Foto: Daniel Iskander

Frontalkrock på 263:an-En avliden

Polisen bekräftar att en person har avlidit efter skadorna i samband med en krock på väg 263 mellan Rävsta och Sigtuna.

centrum_artikel

Olyckan inträffade på rakan mellan Rävsta och infarten in till Märstavägen. En stor insats är på plats och 263:an är avstängd. Vittnen berättar för märsta.nu att de hörde en kraftig smäll vid olyckstillfället. Olyckan är svår och plåtskadorna omfattande, en av de inblandade bilarna är i det närmaste totalförstörd och ett släp har också vält. Brandkår behövde skära loss en av de som färdades i den vita Audin. Föraren i den andra bilen har oklara skador och ska vara i behov av färd till sjukhus med ambulanshelikopter. Köerna ringlar långa i båda riktningar.

Vid 13.30-tiden meddelar Polisens ledningcentral att det är livshotande skador på en av personerna och den andra har allvarliga skador. Vägen ska öppnas upp igen kring 13.45-14 var det första beskedet men nu ser det ut som att 263:an kan öppnas först kring 16-tiden då den ska saneras från oljespill och annat. Bilarna bärgades kring 14-tiden.
En man död
Vid 16-tiden kan Polisen bekräfta att den skadade, en man, avlidit. Mannen avled troligtvis direkt i samband med olyckan men Polisen ville först underrätta anhöriga innan media kunde gå ut med informationen. Mannen färdades i den svarta pickupen med släp.
marina_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
2020_helsida

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
kaa_sigtuna_helsida
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider