eldsjal2024_pan
Polis på plats utanför COOP i Märsta med anledning av en stöld.Foto: Daniel Iskander

Fräck tobaksstöld från Coop på förmiddagen

Två män stal under förmiddagen ett stort parti cigaretter och försvann från COOP: - De försvann i en svart skåpbil, vi har allmän spaning men det finns rätt så många svarta skåpbilar, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

centrum_artikel_host

Vid 10.45 ska två män ha forcerat en lagerdörr på COOP och lastat ett stort parti cigaretter på en kundvagn, därefter körde de iväg cirka 300 meter till Pinbacken där de lastade in godset i en svart skåpbil och försvann mot Arlandastad. Männen var enligt Polisens regionledningscentral 180 respektive 190 cm långa och mörkt klädda. En teknisk undersökning pågår i skrivande stund och polisen säkrar också bilder från en kamera. Det pågår en allmän spaning efter den svarta skåpbilen men då det finns ett stort antal sådana i området är hoppet inte stort att fånga in tjuvarna direkt. En anmälan om grov stöld har upprättats. Personalen ska inte ha drabbats eller hotats av gärningsmännen.

eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
eldsjal2024_out
storemore_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider