stationshusen_pan
Polis på plats utanför COOP i Märsta med anledning av en stöld.Foto: Daniel Iskander

Fräck tobaksstöld från Coop på förmiddagen

Två män stal under förmiddagen ett stort parti cigaretter och försvann från COOP: - De försvann i en svart skåpbil, vi har allmän spaning men det finns rätt så många svarta skåpbilar, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

Vid 10.45 ska två män ha forcerat en lagerdörr på COOP och lastat ett stort parti cigaretter på en kundvagn, därefter körde de iväg cirka 300 meter till Pinbacken där de lastade in godset i en svart skåpbil och försvann mot Arlandastad. Männen var enligt Polisens regionledningscentral 180 respektive 190 cm långa och mörkt klädda. En teknisk undersökning pågår i skrivande stund och polisen säkrar också bilder från en kamera. Det pågår en allmän spaning efter den svarta skåpbilen men då det finns ett stort antal sådana i området är hoppet inte stort att fånga in tjuvarna direkt. En anmälan om grov stöld har upprättats. Personalen ska inte ha drabbats eller hotats av gärningsmännen.

connys_helsida
valsta-jul_helsida
julmarknad_helsida
2020_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
jul2021
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
stationshusen_out
swedol_outsider
jul_outsider
valsta_jul_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider