defacto_pan
Foto: Insändarbild/Mattias Nordahl

Fotanglar har kastats ut i trafiken

Efter tillslaget i Arlandastad kastade gärningsmännen ut fotanglar efter sig i Arlandastad och Märsta: - Vi har inte plockat upp allt ännu, säger Ola Österling vid Polisens ledningscentral

centrum_tvaar

Med anledning av inbrottet i Arlandastad så kan det ligga fotanglar ute i Märsta och Arlandastad. Kör försiktigt då dessa inte plockats upp än i morgonrusningen.

sangensemble
sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

defacto_helsida
happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida
banner_trerosor

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

karby_varme1

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

arlandagolf

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

ridskola2019_outsider
karby2
extravaganza_outsider
sh_oppet