centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Försvunnen flicka hittad på Märsta station

Den flicka som försvann i Norberg hittades på Märsta station uppger Polisens regionsledningscentral för märsta.nu

centrum_jul_artikel

Flickan som var 17 år försvann från Norberg i Västmanland efter skolan id 15.40-tiden då hon klev på en buss. Där slutade spåren tills hon idag hittades på Märsta station efter tips från allmänheten. Flickan hittades oskadd och kördes till Västmanland där den lokala polisen mötte upp och övertog ärendet.
– Det var ett omfattande polisiärt eftersöksarbete, samverkan med andra myndigheter och tips från allmänheten som ledde till att flickan hittades på centralstationen av en polispatrull, uppger Polisen på sin hemsida.

tp_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

colorama_jul

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

defacto_jul

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

sigtunavatten_standard
julbord_helsida
happyhomes_2019
fme_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

tp_outsider
julbord
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
connys