defacto_pan
Foto: Trafikverket/Göran Fält

Förseningar i pendeltågstrafiken

Det råder förseningar i pendeltågstrafiken på grund av ett signalfel mellan Arlanda-Väsby.

marstakalaset_artikel

Pendeltågstrafiken är hård drabbat av förseningar under morgon, först var det ett signalfel i Huddinge som påverkade trafiken och nu är det ett signalfel mellan Arlanda-Väsby som stör. Det kan även förekomma inställda tåg enligt SL.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
colorama_april2
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

marstakalas_helsida
sommar_centrum
sommar
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider