heat-pan

För få covidfall i kommunen

Folkhälsomyndigheten redovisar inte längre antalet covidfall för kommuner färre än 15 fall, där nu Sigtuna kommun ingår.

centrum_artikel

Under flera veckors tid har Sigtuna kommun haft färre än 15 covidfall i veckan, det betyder numera att Folkhälsomyndigheten inte längre redovisar antal fall för kommuner med färre än 15 sjukdomsfall. Bara sju kommuner i länet kommer upp i över 15 fall, enda kommun i Norrort är Järfälla.

För hela Region Stockholm rör det sig om 254 sjukdomsfall i vecka 36, en av dessa vårdas på intensiven och noll har avlidit till följd av covid-19. Totalt har drygt 23 200 länsbor konstaterats smittade under pandemin.

defacto_helsida
connys_helsida
mp-helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida

Oklart om Midgårdsbadet kan öppna i sommar

Nyheter Det är ännu inte klart om Midgårdsbadet kan öppna till sommaren: - Nämnden kommer att ta beslut på sitt sammanträde i maj om vi öppnar utebadet i sommar och beslutet kommer inte att baseras på hur förutsättningarna ser ut i andra kommuner utan på förutsättningarna i vår kommun, säger Kultur- och fritidsnämndens ordförande Lars Björling (SfS).

centrum_helsida2020

Märstabo döms för bidragsbrott

Nyheter En man från Märsta döms för 35 fall av bidragsbrott efter att ha tagit ut föräldrapenning för VAB trots att barnet inte var sjukanmält från förskola.

dackskiftarna_helsida
2020_helsida
sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
connys
swedol_outsider
heat-out
aftenbil_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider