centrum_host
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Flicka utsatt för grovt brott

En flicka blev under kvällen utsatt för ett grovt brott i Sigtuna.

centrum_farsdag_artikel

Polisen spärrade av ett område i Hällsbo under kvällen och natten enligt uppgift till märsta.nu. Det ska enligt Aftonbladets rapportering röra sig om ett grovt brott mot en minderårig flicka. Tekniker undersöker platsen som är runt en lekplats. Exakt vilket brott det är vill Polisen inte uttala sig om:
– Jag säger inte mer än att det är ett grovt brott, säger Johan Hallberg, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral, till Aftonbladet.

Brottet ska ha inträffat vid 18.40-tiden. Flickan sprang sen hem och slog larm. Cirka två timmar senare kunde polis gripa en misstänkt uppger Aftonbladet. Den gripne ska vara en vuxen som är helt obekant med flickan.
– Jag kommenterar inte det. Vi har inlett förundersökning om ett grovt brott, i övrigt råder total förundersökningssekretess, säger förundersökningsledaren Per Gerdin till Aftonbladet

Enligt Polisen rör det sig om en våldtäkt och den gripne har under natten anhållits av åklagare.

Uppdaterad 7.32

sigtunavatten_standard
fme_oktober
ica_oktober
centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
connys
colorama_april2
nrh
greeknight_outsider