moderaterna_feb
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Flera trafikolyckor under morgonen

Två trafikolyckor inträffade under morgonen, dels på Arlandaleden men även på E4:an.

banner_artikel

En olycka inträffade vid 6.30-tiden på väg 273 vid Nybygget, det var en bil som körde in i mitträcket men ingen person skadades. Klockan 7.10 krockade två bilar vid Trafikplats Rosersberg på E4:an norrgående, inte heller där har någon skadats men det kan påverka trafiken mot Märsta under morgonen. Trafikverket varnar för risk för snöhalka i samband med att regn eller snöblandat regn faller ner på kalla vägbanor.

nationaldag_sigtunakommun
varen2018
premiar_sportfiske
vuxenutbildning2
februari
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
standard_ridskola
vuxentutbildning
oppning_sportfiske2
objekt2
nfc_vinter
connys
barnnplattan
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
val2018
standard_start
objekt3
objekt4