defacto_pan2020
En personbil sladdade av 263:an vid Pinbacken. Foto: MMS-Bild

Flera avåkningar i halkan

Snöovädret har ställt till det på flera håll i kommunen och minst två avåkningar har skett: - Det är inte alla avåkningar som vi kallas in på, säger Eva Nilsson vid Polisens regionledningscentral.

centrum_artikel

Vid 11-tiden körde en personbil av och voltade på väg 930 i höjd med Nygård vid Skepptuna/Lunda. Bilen voltade och hamnade i diket. Enligt Polisen fanns det ingen information om skadeläge men ambulans åkte till olyckan. Under dagen har även en personbil kört av 263:an vid Pinbacken. Den olyckan behövde varken räddningstjänst eller Polis åka till utan föraren lämnade kvar bilen i diket. Enligt Trafikverkets hallprognos har det mellan kl. 9-15 idag rådit lokal snöhalka i vår kommun. Det finns ingen risk för halka senare under dagen, kvällen och natten enligt prognosen som sträcker sig fram till torsdag morgon.

meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
meko_outsider
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh