centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

En person knivhuggen på Baldergatan

Polis kallades till Baldergatan där en person ska ha knivhuggits under tisdagskvällen: - Det var nått våldsamt lägenhetsbråk, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

Vid 18.20-tiden kallades Polis till Baldergatan med anledning av ett lägenhetsbråk.
– Jag var påväg hem när jag såg polisen på vändplanen, sen såg jag att två polisen hade separerat två personer i portarna, men jag trodde inte att det var något mer än det förrän det fortsatte komma fler polisbilar och ambulanser, säger ett vittne till märsta.nu

Ambin Näverberg vid Polisens regionledningscentral uppger att det är ett lägenhetsbråk som urartat. De första samtalen kom in vid 17.30-tiden. Båda inblandade ska ha gripits och först till sjukhus, det rör sig dock inte om allvarliga skador:
– Eftersom vi rubricerar det som grov misshandel så har det använts nån form av tillhygge, jag vill inte gå in på vad. Det är mycket detaljer nu. Det var ett våldsamt bråk, säger Albin

Polisen har spärrat av den aktuella fastigheten och delar av gården. De boende i de tre portarna är informerade om att det pågår en utredning på platsen.

Jamshid Jamshidi
Daniel Iskander

Uppdaterad kl. 20.07

defacto_helsida
boisigtuna
festspec_host2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
centrum_helsida2020

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.