arlandagk_panorama
Polis spärrade av ett stort område utanför Valsta Centrum

En anhållen för skottlossningen

En person som greps under eftermiddagen av polisen misstänkt för skottlossningen har anhållits av åklagare.

centrum_pask

Det var vid 13.20-tiden på söndagen som polis larmades till Valsta efter att maskerade män sprungit från platsen i samband med att skott hörts. Efter en omfattande sökinsats i Märsta kunde en person gripas av polis.

Polisen uppger också att de hållit ett antal förhör under dagen, oklart med hur många personer. Den gripne har efter förhör anhållits av åklagaren. Samtidigt har polisen ökat närvaro i Valsta för att besvara frågor från allmänheten. Ingen person skadades fysiskt i samband med skottlossningen.

bonava_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

logistik_utbildning
sigtunavatten_standard

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

fme_helsida
defacto_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

colorama_april2
centrum_pask_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
happyhomes_2019

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

sigtunavatten_outsider
sh_oppet
colorama_april
defacto_outsider
fme_outsider
bonava_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider