centrum_jul_panorama
Polis spärrade av ett stort område utanför Valsta Centrum

En anhållen för skottlossningen

En person som greps under eftermiddagen av polisen misstänkt för skottlossningen har anhållits av åklagare.

centrum_jul_artikel

Det var vid 13.20-tiden på söndagen som polis larmades till Valsta efter att maskerade män sprungit från platsen i samband med att skott hörts. Efter en omfattande sökinsats i Märsta kunde en person gripas av polis.

Polisen uppger också att de hållit ett antal förhör under dagen, oklart med hur många personer. Den gripne har efter förhör anhållits av åklagaren. Samtidigt har polisen ökat närvaro i Valsta för att besvara frågor från allmänheten. Ingen person skadades fysiskt i samband med skottlossningen.

tp_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

julbord_helsida
sigtunavatten_standard
colorama_jul
defacto_jul
greeknighthelsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

trainingpartner_jobb_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

fme_oktober
connys
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
julbord
nrh
tp_outsider