defacto_pan2020
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Dumpade bilen i Märstaån

En bil hittades nerkörd i Märstaån under natten: - Ägaren sa att han inte ville ha kvar bilen, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

centrum_artikel

Omkring midnatt hittades en bil nerkörd i Märstaån omkring Arlandaleden/Måbyleden, polis kallades till platsen då man befarade att någon var kvar i bilen. Efter en kortare undersökning konstaterades att bilen var tom. Polis lyckades få tag i ägaren som sa att han körde ner bilen för att han inte ville ha kvar den. Det rörde sig om en äldre bil. En anmälan har upprättats, oklart om vad enligt Mats Eriksson på Polisen i Stockholm, troligtvis handlar det om miljöbrott. Bilen bärgades redan under natten från ån.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
connys_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider