moderaterna_feb
SVT gör inslag med Olov Holst (M) och Marie Axelsson (S)Foto: Moderaterna/Facebook

Duellen: Holst mötte Axelsson

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) och oppositionsrådet Marie Axelsson (S) har mötts i en första debatt.

banner_artikel

Nytillträdde oppositionsrådet Marie Axelsson (S) har kastats in i hetluften direkt och mötte Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i en debatt om trygghet i SVT.

Se hela inslaget här (OBS! Extern länk)

dackia_2018
februari
nationaldag_sigtunakommun
premiar_sportfiske
clasohlson_robot
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

veterankraft_standard
outsider_defacto
oppning_sportfiske2
vuxentutbildning
objekt2
standard_ridskola
barnnplattan
standard_start
objekt4
outsider_moderat
Norra Redovisningshuset
objekt3
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
val2018
connys