stationshusen_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Dubbla olyckor på E4:an

Två trafikolyckor på E4:an norrgående och södergående begränsar trafiken till och från Märsta.

Sedan 11.30-tiden är det begränsad framkomlighet till och från Märsta förbi Stora Wäsby. Ett körfält i vardera riktning, det vill säga södergående och norrgående, är blockerat av räddningstjänst och polis. Enligt Trafikverket kommer störningarna pågå till tidigast 13.00. Köerna mot Stockholm startar strax norr om Rosersberg och är flera kilometer långa. Mot Märsta startar köerna vid Glädjen och sträcker sig till Trafikplats Rosersberg.

Sedan klockan 14 är det återigen fri framkomlighet på vägarna

connys_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
julmarknad_helsida
defacto_helsida
valsta-jul_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
2020_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
connys
julmarknad_outsider
mp-outsider
valsta_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
stationshusen_out