moderaterna_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Dubbla olyckor på E4:an

Två trafikolyckor på E4:an norrgående och södergående begränsar trafiken till och från Märsta.

Sedan 11.30-tiden är det begränsad framkomlighet till och från Märsta förbi Stora Wäsby. Ett körfält i vardera riktning, det vill säga södergående och norrgående, är blockerat av räddningstjänst och polis. Enligt Trafikverket kommer störningarna pågå till tidigast 13.00. Köerna mot Stockholm startar strax norr om Rosersberg och är flera kilometer långa. Mot Märsta startar köerna vid Glädjen och sträcker sig till Trafikplats Rosersberg.

Sedan klockan 14 är det återigen fri framkomlighet på vägarna

liber_helsida
marinan_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

ewas_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

2020_helsida
defacto_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

centrum_sommar2022_helsida

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
connys