defacto_pan2020
Pojken hittades vid Valstas elljusspårFoto: MMS-Bild
Pojken hittades vid Valstas elljusspårFoto: MMS-Bild

Dödsfall utreds som mord: ”Ska finnas gärningsman”

Omständigheterna kring den döde pojken som hittades död i Valsta under onsdagen är mycket oklara: - Det som står på hemsidan är det vi går ut med, det råder kraftig sekretess i det ärendet, säger Jens Mårtensson, vakthavande befäl vid Polisen i Stockholm till Aftonbladet.

centrum_artikel

Pojken som enligt uppgift till märsta.nu identifierats hittades under ett bråte enligt Expressen. Det ska finnas en utpekad gärningsmän men Polisen vill inte kommentera ärendet mer än det som man har gått ut med. Förhör har hållits med personer för att bringa klarhet. Teknisk undersökning pågick sent under kvällen och natten vid Valstas elljusspår där han hittades. Polisen har inte velat kommentera fallet ytterligare skriver Aftonbladet och man hänvisar till kraftig sekretess.

Pojken ska ha hittats av två andra tonåringar uppger Aftonbladet under morgonen, de såg skor och hår i snön och slog larm till en förälder som i sin tur kontaktade polisen. Det var i samband med det som polis drog ut och spärrade av delar av elljusspåret i Valsta. märsta.nu var under morgonen i kontakt polisen som lägger locket på i ärendet.

Uppdaterad kl. 8.45

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
agy_flyg_helsida
januari_helsida
meko_helsida
defacto_helsida
prima_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
ridskola2020_helsida
agy_oppethus-helsida
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
swedol_outsider
agy_flyg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
agy-outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider