bostadsformedling
Djurens rätt arbetar för att djurförsök ska upphöra.Foto: Pressbild

Djurens rätt fick fler medlemmar i Sigtuna kommun

Föreningen Djurens rätt skriver i ett pressmeddelande att man ökat antalet medlemmar i kommunen under 2015 med nästan 13 procent.

centrum_artikel

Nya medlemmar har strömmat in till Djurens rätt under 2015 från bland annat Sigtuna skriver föreningen i ett pressmeddelande. Totalt fick föreningen in 3200 nya medlemmar i riket förra året. Ökningen i Sigtuna kommun var 12,7 procent. Även i Väsby var ökningen stor med 9,4 procent. Djurens rätt bildades redan 1882 och är idag Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 40 000 medlemmar.
– Engagemang har verkligen präglat det senaste året. Vi kan se att frågor om djurs rättigheter når ut och berör människor över hela landet och att de också är villiga att engagera sig för att vara med och göra skillnad. Det märks såväl i medlemsantalet, i våra kampanjer som i vårt genomslag i media, säger Camilla Björkbom, förbundsordförande för Djurens Rätt, i pressmeddelandet.

connys_helsida
studenten2020_helsida
defacto_helsida

Studentfirandet i Märsta

Nyheter Studentfirandet som begränsats på Arlandagymnasiet pågår under dagen: - Studenterna sköter sig bra, säger en polis på plats till märsta.nu

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida
studenten2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
nrh