defacto_panorama_mustasch
Djurens rätt arbetar för att djurförsök ska upphöra.Foto: Pressbild

Djurens rätt fick fler medlemmar i Sigtuna kommun

Föreningen Djurens rätt skriver i ett pressmeddelande att man ökat antalet medlemmar i kommunen under 2015 med nästan 13 procent.

centrum_farsdag_artikel

Nya medlemmar har strömmat in till Djurens rätt under 2015 från bland annat Sigtuna skriver föreningen i ett pressmeddelande. Totalt fick föreningen in 3200 nya medlemmar i riket förra året. Ökningen i Sigtuna kommun var 12,7 procent. Även i Väsby var ökningen stor med 9,4 procent. Djurens rätt bildades redan 1882 och är idag Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 40 000 medlemmar.
– Engagemang har verkligen präglat det senaste året. Vi kan se att frågor om djurs rättigheter når ut och berör människor över hela landet och att de också är villiga att engagera sig för att vara med och göra skillnad. Det märks såväl i medlemsantalet, i våra kampanjer som i vårt genomslag i media, säger Camilla Björkbom, förbundsordförande för Djurens Rätt, i pressmeddelandet.

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

ica_oktober
fme_oktober
defacto_mustach_helsida
centrum_farsdag
happyhomes_2019
connys
nrh
greeknight_outsider
colorama_april2