defacto_pan2020
Knivdramat på Svampvägen var mest klickat på märsta.nu i juni med ca 19 000 sidvisningar.

Detta läste vi i juni

Juni är till ända och ett nytt månadsrekord lagd till handlingarna. Här är de mest klickade artiklarna.

centrum_artikel

Juni blev en händelserik månad med ca en större grej att rapportera om varje vecka. Vi hade dels knivdramat på Svampvägen, dels mordbranden på Pizzerian samt insatsen i centrala Märsta där en pistolman jagades.

Det blev en klar förbättring av märsta.nu:s siffror i juni jämfört med samma månad förra året. Totalt 72 000 unika (+70%) och 337000 totala (+75%) samt 662000 sidvisningar (+90%):
– Vi har nu fantastiska siffror och ligger dagligen på 8-10 000 totala besök samt ca 6000 unika. Det är kul att jobba med detta varje dag när vi blir belönade med fler och fler läsare, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

vardcentral_helsida
connys_helsida
sigtunastad_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

dackskiftarna_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
nrh
connys