defacto_pan2020
Knivdramat på Svampvägen var mest klickat på märsta.nu i juni med ca 19 000 sidvisningar.

Detta läste vi i juni

Juni är till ända och ett nytt månadsrekord lagd till handlingarna. Här är de mest klickade artiklarna.

Juni blev en händelserik månad med ca en större grej att rapportera om varje vecka. Vi hade dels knivdramat på Svampvägen, dels mordbranden på Pizzerian samt insatsen i centrala Märsta där en pistolman jagades.

Det blev en klar förbättring av märsta.nu:s siffror i juni jämfört med samma månad förra året. Totalt 72 000 unika (+70%) och 337000 totala (+75%) samt 662000 sidvisningar (+90%):
– Vi har nu fantastiska siffror och ligger dagligen på 8-10 000 totala besök samt ca 6000 unika. Det är kul att jobba med detta varje dag när vi blir belönade med fler och fler läsare, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

connys_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

happyhomes_50
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
nrh
connys