centrum_jul_panorama
Knivdramat på Svampvägen var mest klickat på märsta.nu i juni med ca 19 000 sidvisningar.

Detta läste vi i juni

Juni är till ända och ett nytt månadsrekord lagd till handlingarna. Här är de mest klickade artiklarna.

centrum_jul_artikel

Juni blev en händelserik månad med ca en större grej att rapportera om varje vecka. Vi hade dels knivdramat på Svampvägen, dels mordbranden på Pizzerian samt insatsen i centrala Märsta där en pistolman jagades.

Det blev en klar förbättring av märsta.nu:s siffror i juni jämfört med samma månad förra året. Totalt 72 000 unika (+70%) och 337000 totala (+75%) samt 662000 sidvisningar (+90%):
– Vi har nu fantastiska siffror och ligger dagligen på 8-10 000 totala besök samt ca 6000 unika. Det är kul att jobba med detta varje dag när vi blir belönade med fler och fler läsare, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

julbord_helsida

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

tp_helsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

sigtunavatten_standard

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

colorama_jul
fme_oktober
ica_oktober
happyhomes_2019

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

julbord
connys
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
tp_outsider
greeknight_outsider