bovard_sh

Det hände när du sov

Häng med på nattens nyheter varje morgon!

rosta_sigtuna2

Polis: En anmälan om skadegörelse upprättades kl. 19.38 på Valstavägen sedan vittnen sett hur en person tog upp en sten och kastade in i en trappuppgång, personen lämnade sedan platsen.

En ung man togs med för provtagning efter att ha påträffats med droger kring 22-tiden i Valsta.

Vid 23-tiden och 45 minuter framåt är det en person som går runt på Södergatan och krafsar på fönsterrutor. Personen är känd av boende i området och namngiven. När polis eller de boende tittar ut så är personen inte kvar utan gömmer sig.

Trafik: Inga störningar att rapportera om

Väder: En riktigt kall morgon med -16 på termometern, det blir sedan några grader varmare och under dagen omkring 8 minusgrader.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

varfest_helsida
mp_eu
oppning_helsida
moderaternamaj
colorama_april2
rosta_sigtuna2

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

eu_sap
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

bonava_maj_helsida
happyhomes_2019

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

mp_eu_outsider
oppning_outsider
nrh
sap_outsider_eu
colorama_april
sh_bovard_out
sh_oppet
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
v_eu
fme_outsider
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
connys
defacto_outsider
ridskola2019_outsider