centrum_panorama2020

Det hände när du sov

Häng med på nattens nyheter varje morgon!

centrum_artikel

Polis: En anmälan om skadegörelse upprättades kl. 19.38 på Valstavägen sedan vittnen sett hur en person tog upp en sten och kastade in i en trappuppgång, personen lämnade sedan platsen.

En ung man togs med för provtagning efter att ha påträffats med droger kring 22-tiden i Valsta.

Vid 23-tiden och 45 minuter framåt är det en person som går runt på Södergatan och krafsar på fönsterrutor. Personen är känd av boende i området och namngiven. När polis eller de boende tittar ut så är personen inte kvar utan gömmer sig.

Trafik: Inga störningar att rapportera om

Väder: En riktigt kall morgon med -16 på termometern, det blir sedan några grader varmare och under dagen omkring 8 minusgrader.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

studeravidare_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
nrh
studeravidare_outsider
swedol_outsider