centrum_panorama2020

Det hände när du sov

Häng med på nattens nyheter varje morgon!

centrum_artikel

Sedan strax före klockan 6 är två stationer på Bristaverket efter en incident med att olja läckt ner på ett 600 grader varmt rör. Enligt Storstockholms brandförsvar ska det inte röra sig om en brand i verket utan att det är rökutveckling. Innan man lämnar ska man försöka stoppa läckan av oljan som rinner ner på röret. Det är oklart hur länge man kommer att vara kvar på platsen, prognosen från början var en timme men den överskrids just nu.

Väder: 7-8 grader, mest mulet och molnigt. Ingen nederbörd.

Trafik: Inga störningar

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
speedy_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
marina_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

connys_helsida
sommarlov_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
nrh
marina_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider