panorama_centrum
COOP i MärstaFoto: Daniel Iskandar

COOP i Märsta stängt under lördagen

COOP som drabbats av ett riksomfattade IT-intrång håller stängt i Märsta.

Det var under fredagskvällen som COOP-butiker i hela landet drabbades av ett IT-problem som gjorde att man inte kunde ta betalt. Stora COOP Märsta meddelade på Facebook att man höll öppet för kunder som kunde betala kontant eller med Swish. Men under lördagen är det stängt enligt uppgift till märsta.nu. COOP skriver även på sin hemsida att alla butiker är stängda på grund av att en leverantör drabbats av IT-attack vilket påverkar kassasystemet.

defacto_helsida
liber_helsida
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

mp_helsida_april
2020_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider