moderaterna_riksdag
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi
Foto: MMS-Bild

Buss och bil i krock

En buss och en bil har krockat vid Jumbo Hostel på Nordanleden nära Arlanda.

Vid 10-tiden krockade en buss och en bil på Arlandaleden. Olyckan ska enligt vittnesuppgifter vara omfattande och skedde i höjd med Jumbo Hostel. Enligt de första uppgifterna från polisen skedde olyckan i samband med en omkörning.

Storstockholms Räddningscentral uppger att det är en olycka av allvarlig karaktär. Två personer ska vara allvarligt skadade skriver Expressen. Framkomligheten är kraftigt begränsad på Nordanleden.

Uppdaterad 10.45

 

2020_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_helsida2020
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
julmarknad_helsida
jul2021

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

valsta-jul_helsida
defacto_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

jul_outsider
valsta_jul_outsider
mp-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider
nrh
stationshusen_out