socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Brandmannen avliden

Brandmannen Anders Svärd som kördes på i samband med räddningsinsatsen i Norrsunda har avlidit.: - Vi är djupt berörda av Anders död och hela Brandkåren Attunda har sorg. Våra tankar är hos Anders familj, släkt och vänner i denna ofattbart svåra tid, säger Ida Texell, förbundsdirektör/räddningschef.

centrum_artikel_host

Den brandman som blev påkörd i samband med en olycka på Norrsundavägen på måndag morgon har avlidit. Brandmannen ådrog sig allvarliga skador och fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Trots intensivvård så gick alltså brandmannens liv inte att rädda. Brandmannen anhöriga har underrättats. Karolinska meddelade idag att mannens liv inte gick att rädda.
– Vi är djupt berörda av Anders död och hela Brandkåren Attunda har sorg. Våra tankar är hos Anders familj, släkt och vänner i denna ofattbart svåra tid, säger Ida Texell, förbundsdirektör/räddningschef.

Vajar på halv stång i morgon
Under hela onsdagen kommer Brandkåren Attunda att flagga på halv stång i hela förbundet och en tyst minut ska hållas kl 12 på deras brandstationer, bland annat i Kolsta och Sigtuna. Anders lämnar enligt Brandkåren Attundas hemsida fru och tre barn efter sig.

Rubriceringen kan ändras
Lars Byström vid Stockholmspolisen säger till märsta.nu att rubriceringen på olyckan nu kan ändras till vållande till annans död eftersom det tidigare var vållande till kroppsskada. Olyckan håller på att utredas hos Polisen i Stockholm Nord.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
forstamaj_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna