panorama_centrum
En personbil hamnade i diket och en annan körde på en brandman. Foto: Jamshid Jamshidi
Kraftiga köer på vägenFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Brandman påkörd vid räddningsinsats

I samband med en avåkning på Norrsundavägen strax innan Arlandastads GK kördes en brandman på: - Vi utreder grov vårdslöshet i trafik, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

Vid 6-tiden körde en personbil av Norrsudnavägen. Det rådde mycket halt väglag förbi platsen på morgonen och i samband med insatsen kördes en brandman på av en bil. Polis spärrade av vägen i båda riktningarna och framkomligheten var kraftigt begränsad i ca 2 timmar. Brandmannen ådrog sig så allvarliga skador att denne fick föras med ambulanshelikopter till sjukhus. Polisen utreder grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Den bil som orsakade påkörningen var kvar på platsen när märsta.nu anländer och Polis förhörde personer som var inblandade.

ewas_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

defacto_helsida
2020_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

liber_helsida

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
marina_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider