stationshusen_pan
En personbil hamnade i diket och en annan körde på en brandman. Foto: Jamshid Jamshidi
Kraftiga köer på vägenFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Brandman påkörd vid räddningsinsats

I samband med en avåkning på Norrsundavägen strax innan Arlandastads GK kördes en brandman på: - Vi utreder grov vårdslöshet i trafik, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

Vid 6-tiden körde en personbil av Norrsudnavägen. Det rådde mycket halt väglag förbi platsen på morgonen och i samband med insatsen kördes en brandman på av en bil. Polis spärrade av vägen i båda riktningarna och framkomligheten var kraftigt begränsad i ca 2 timmar. Brandmannen ådrog sig så allvarliga skador att denne fick föras med ambulanshelikopter till sjukhus. Polisen utreder grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Den bil som orsakade påkörningen var kvar på platsen när märsta.nu anländer och Polis förhörde personer som var inblandade.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

mp_host_helsida
2020_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

julmarknad_helsida
jul2021
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
jul_outsider
connys
julmarknad_outsider
valsta_jul_outsider
dack-outsider
nrh
swedol_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out