moderaterna_juni
Foto: Brandkåren Attunda/Facebook

Brandkåren på annorlunda uppdrag

Under onsdagen kallades brandkåren ut till en annorlunda räddning då några svanar gått vilse och hamnat uppe vid Sigtuna stadshotell.

Brandkåren Attunda fick ett vanligt larm på onsdagseftermiddagen. Två svanar hade nämligen gått vilse och hamnat uppe vid Sigtuna stadshotell. Brandmännen såg till att de kom ut i Sigtunafjärden igen.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

sportfiskebanner2
steningeslottsommar
vuxenutbildning2
socialutmarkelse
happy_homes_juli

Kommunen hjälper till med foder

Notiser Kommunen kommer att samordna insatser så att lantbrukare i kommunen kan få foder: - Vi sätter in de resurser vi kan för att så långt det är möjligt försöka hjälpa djurhållarna undvika att tvingas nödslakta sina djur. Situationen är oerhört allvarlig och därför sätter vi in konkreta åtgärder för att hjälpa till, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Max får hjärtstartare

Notiser Max i Märsta får hjärtstartare installerad: - Som rikstäckande restaurangkedja har vi på MAX ett stort ansvar. Inte bara gentemot våra gäster utan också våra medarbetare. Genom att installera hjärtstartare och utbilda medarbetare är vi bättre rustade att hjälpa till vid nödlägen, säger Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX Burgers.

veterankraft_standard
connys
objekt3
objekt4
outsider_moderat
sap_outsider
val2018
forskontor
vuxentutbildning
nfc_vinter
yearlingsales
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
objekt2