centrum_tvaar
Foto: Magnus Granhagen

Brände däck i centrum

Under torsdagskvällen larmades polis och brandkår till Valsta Centrum efter att någon brutit sig in och tänt på däck.

centrum_tvaar

Vid 23-tiden på torsdagskvällen larmades brandkår till Valsta centrum med anledning av rökutveckling. På plats möttes man av kraftig rök som orsakats av att däck antänts inne i centrumet. Branden inträffade flera timmar efter att centrumet stängt, någon hade brutit sig in och tänt på däcken. Det finns ingen gripen med koppling till brottet just nu.

banner_trerosor
arlandagolf
happyhomes_2019

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

connys
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
karby_varme1

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

ridskola_2019_helsida

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

sangensemble

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

ridskola2019_outsider
sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2