sommar
Foto: Magnus Granhagen

Brände däck i centrum

Under torsdagskvällen larmades polis och brandkår till Valsta Centrum efter att någon brutit sig in och tänt på däck.

marstakalaset_artikel

Vid 23-tiden på torsdagskvällen larmades brandkår till Valsta centrum med anledning av rökutveckling. På plats möttes man av kraftig rök som orsakats av att däck antänts inne i centrumet. Branden inträffade flera timmar efter att centrumet stängt, någon hade brutit sig in och tänt på däcken. Det finns ingen gripen med koppling till brottet just nu.

sommar_centrum
marstakalas_helsida
defacto_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
sommar
kontor_thaifong
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

connys
nrh
sportfiske_sommar
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider