budget_panorama
En omfattande brand i en byggnad i KillingeFoto: Daniel Iskander

Brand i Killinge – Villa övertänd

Det brinner i en byggnad i Killinge i närheten av Erikssund: - Det är en 300 kvadratmeter villa som är helt övertänd, säger Magnus Bengtsson, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral.

centrum_artikel

En villa på 300 kvadratmeter brinner ute i Killinge i närheten av Erikssund. märsta.nu var på plats före brandkår som hade problem att lokalisera adressen. Byggnaden var totalförstörd och det brinner för fullt, rök har dragit in över stora delar av västra Sigtuna. Byggnaden ligger inne på en gård, det är okänt om någon bor i den aktuella byggnaden.

Enligt Storstockholms Räddningscentral är det ett boningshus, ett stort pådrag på plats bestående ca tio bilar. Det blåser en del och det finns spridningsrisk till skog men brandkår ska ha situationen under kontroll.
– Vi får se om alla behöver vara kvar, nu har vi lagt på lite extra eftersom det är en stor villa, säger Magnus Bengtsson, ledningsoperatör.

Klockan 18.15 meddelar brandkåren att villan är utom räddning men att situationen är under kontroll, man kommer också trappa ner lite på personal. Ingen brand har spridit sig och prognosen är att man kommer vara kvar några timmar till.

Uppdterad. 18.17

corner_helsida
coronapandemin

Smittan ökar i alla åldrar

Nyheter Smittan av covid-19 är ökar utan avmattning och förekommer i alla åldrar enligt ett pressmeddelande från Region Stockholm.

helsida
defacto_helsida
fixa_laddplats_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
skanela_event_helsida
kkdk_helsida
landsbygdsdag
meko_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
outsider
budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
personal_outsider
kkdk_outsider
skanela_event_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
laddplats_out
corner_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out