dackia_skifte2017
varumarke_defacto_sommar

Bostadspriserna fortsätter upp

Bostad Just före påsk kom de senaste siffrorna från Svensk Mäklarstatistik avseende bostadspriserna i landet, det framgår att priserna i kommunen går upp både för bostadsrätter och villor.

happy_homes_sommar

Kraftig ökning av bostadspriserna

Bostad Priserna på bostäder i kommunen har ökat kraftigt de senaste tre månaderna: - Den avmattning för prisutvecklingen på bostadsrätter som vi konstaterade under 2016 tycks nu ha upphört, kommenterar Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.

valborg
extra

Kommunen söker bostäder åt nyanlända

Bostad Sigtuna kommun gör som flera andra kommuner i landet gjort tidigare och uppmanar kommuninvånare att hyra ut sin bostad eller rum i bostad. Hyr man ut sin lägenhet kan man få drygt 6000 kronor i månaden.

magget_v16

Bara en mäklare anmäld i kommunen

Bostad Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, har fått in rekordmånga anmälningar under det senaste året men bara ett av fallen rörde mäklare i Sigtuna kommun.

Så många bostäder såldes i kommunen

Bostad Mäklarstatistik har get sin första rapport över bostadsmarknaden för 2017 och där framgår hur mycket priserna steg i kommunen under 2016 samt antalet försäljningar.

Boende vill se kommundelsråd på Tingvalla

Bostad En kommuninvånare efterlyser Tingvallasatsningen som hamnat under kommunens bostadssociala arbete och önskar sig ett kommundelsråd för Tingvalla: - Vi betalar också kommunalskatt och har våra problem, skriver tingvallabon i förslaget.

Mest klickat på Hemnet

Bostad Jul- och nyårshelgen hör inte till den mest bostadsintensiva tiden på året, men via bostadssajten Hemnet framgår vilka objekt som klickats mest vecka 1.

Höjda P-avgifter hos SigtunaHem

Bostad Nyligen meddelade SigtunaHem att man höjer hyrorna, nu är det också klart att P-platser och garage blir dyrare: - Det är katastrof, säger en hyresgäst till märsta.nu