defacto_pan2020
I Valsta har byggställningar rasat.Foto: MMS-Bild

Blåsten ställer till det

Den hårda blåsten har orsakat att ett träda fallit över Midgårdsvägen samt att byggställningar ramlat från bygge i Valsta Centrum.

centrum_artikel

Det råder hårda vindar ute i kommunen. På Midgårdsvägen rasade ett träd ner över vägen men det gick ändå att passera för biltrafiken. Brandkår kallades ut för att flytta på trädet. I Valsta har byggställningar rasat ner vid centrumbygget. Det finns ingen uppgift om att någon ska ha skadats av ställningarna eller om det finns materiella skador. SMHI har trots att det blåser minst lika mycket idag som i fredags inte utfärdat en Klass 1-varning för Stockholms län.

connys_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
helsida_sommarlov
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
centrum_sommar_out
swedol_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
nrh
ridskola_2020_outsider