centrum_jul_panorama
I Valsta har byggställningar rasat.Foto: MMS-Bild

Blåsten ställer till det

Den hårda blåsten har orsakat att ett träda fallit över Midgårdsvägen samt att byggställningar ramlat från bygge i Valsta Centrum.

centrum_jul_artikel

Det råder hårda vindar ute i kommunen. På Midgårdsvägen rasade ett träd ner över vägen men det gick ändå att passera för biltrafiken. Brandkår kallades ut för att flytta på trädet. I Valsta har byggställningar rasat ner vid centrumbygget. Det finns ingen uppgift om att någon ska ha skadats av ställningarna eller om det finns materiella skador. SMHI har trots att det blåser minst lika mycket idag som i fredags inte utfärdat en Klass 1-varning för Stockholms län.

happyhomes_2019

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

julbord_helsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

trainingpartner_jobb_helsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

fme_oktober
ica_oktober
colorama_jul
sigtunavatten_standard

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

tp_helsida
centrum_jul_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

tp_outsider
nrh
greeknight_outsider
connys
trainingpartner_jobb_outsider
julbord