defacto_pan
I Valsta har byggställningar rasat.Foto: MMS-Bild

Blåsten ställer till det

Den hårda blåsten har orsakat att ett träda fallit över Midgårdsvägen samt att byggställningar ramlat från bygge i Valsta Centrum.

Det råder hårda vindar ute i kommunen. På Midgårdsvägen rasade ett träd ner över vägen men det gick ändå att passera för biltrafiken. Brandkår kallades ut för att flytta på trädet. I Valsta har byggställningar rasat ner vid centrumbygget. Det finns ingen uppgift om att någon ska ha skadats av ställningarna eller om det finns materiella skador. SMHI har trots att det blåser minst lika mycket idag som i fredags inte utfärdat en Klass 1-varning för Stockholms län.

defacto_helsida
fme_oktober
happyhomes_2019

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

ica_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
defacto_outsider
colorama_april2
nrh
connys