aretspedagog
sommarjobb2017
magget_bars

Gräsbrand spred sig

Blåljus En kontrollerad brand blev okontrollerad under eftermiddagen och brandkår fick tillkallas för att släcka.

sportlov2017
extra

Man knivrånade Pressbyrån

Blåljus En knivbeväpnad man tvingade sig in på pressbyrån i samband med öppning tidigt i morse och och stal därefter varor: - Man tvingade in kvinnan som skulle öppna på toaletten och bad henne vänta där, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

happy_homes_sommar
skottlossningen i valsta

Misstänkt skytt på fri fot: ”Han är efterlyst”

Blåljus En man har anhållits i sin frånvaro och efterlysts misstänkt för mordförsöket i Valsta. Enligt uppgift till märsta.nu är mannen 19 år. Även en 15-åring och ytterligare en man är inblandad i ärendet. – Det är ett komplicerat ärende, säger Kjell Lindgren, presstalesperson vid Polisen.

extra

Fotanglar kastades ut efter inbrott i Rosersberg

Blåljus Ett inbrott under natten i Rosersberg resulterade i att gärningsmännen kastade ut fotanglar på Norrsundavägen, 263:an och vid Trafikplats Rosersberg: - Jag kan inte garantera att vi hittat alla, men vi har plockat upp en hel del. Och det håller vi på med fortfarande. Det ska komma väghållare och sopa upp det sista, säger Mikael Pettersson, Stockholmspolisens RLC-befäl, till Aftonbladet.

Två bilar i krock

Blåljus Räddningstjänst, polis och ambulans kallades till Valstarondellen efter larm om en trafikolycka. – Det är två stycken drabbade, säger ledningsoperatören vid räddningscentralen.

olycka

Kraftiga köer efter olycka

Blåljus En olycka inträffade vid Trafikplats Rosersberg vilket påverkade framkomligheten på E4:an i båda riktningarna: - Det är en bil som har snurrat och kört in i en stolpe, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Bilbrand på Tingvalla

Blåljus En personbil på en parkering antändes under natten till måndag. En polisanmälan gällande skadegörelse genom brand är upprättad. – Bilen är totalförstörd, säger Emil Skoglund, ledningsoperatör vid räddningscentralen.