extra

Grov misshandel på Vikingavägen

Blåljus Sent på fredagskvällen misshandlades en person grovt utanför Vikingavägen i Märsta: - Flera personer gav sig på en med sparkar och slag mot huvudet när han låg ner, säger Tomas Karlsson, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord.

happy_homes_sommar

Olycka i Arlandastad

Blåljus En olycka med två personbilar inblandade inträffade klockan 16.20 på Söderbyvägen i Arlandastad.

Lastbil forcerade bommarna i Rosersberg

Blåljus En lastbil hamnade mellan bommarna i Roserserg på eftermiddagen och forcerade bommarna: - Tågen går med reducerad hastighet, säger Albin Näverberg vid Polisen ledningscentral.

varumarke_defacto_sommar

Olycka i Valstarondellen

Blåljus En olycka med två personbilar inträffade i Valstarondellen vid Circle K och två personer ska ha behövt sjukvård.

magget_december

Rånförsök i Märsta centrum

Blåljus Flera gärningsmän attackerade en man i centrala Märsta. Gärningsmännen försökte sedan råna mannen på hans mobil: – Det är ett mycket svagt signalement vi har, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

rore_helsida

Bilbrand spred sig vid väg 263

Blåljus En dumpad bil antändes vid länsväg 263. Branden spred sig till gräsplanen. Enligt vittnen har bilen tidigare vandaliserad: – Personbilen var helt övertänd vid vår framkomst, säger Tobias Åkesson, ledningsbefäl.

mordet i valsta

Fortsatt jakt på misstänkte gärningsmannen

Blåljus Polisen har ännu inte gripit den misstänkte gärningsmannen för mordet i Valsta på söndagen: - I nuläget så är det bara en person anhållen i sin utevaro, säger Lars Byström på Polisens mediecenter till märsta.nu

video

uppdaterad Villa övertänd i Sigtuna

Blåljus Ett stort räddningspådrag befinner sig i centrala Sigtuna: – Det är en villabrand, det är övertänt på bottenplan i villan, säger Jonas Fröjmark, ledningsbefäl vid räddningstjänsten.

extra

Smash & Grab mot Willys

Blåljus Willys i Märsta Centrum utsattes för en Smash & Grab tidigt i morse: - Det finns vittnen så vi hoppas komma vidare med detta, säger Eva Nilsson vid Polisens regionledningscentral.

extra

Äldre man misshandlad på station

Blåljus En äldre man misshandlades på Märsta station igår kväll: - Gärningsmännen har fastnat på film, säger Albin Näverberg vid Polisens ledningscentral.

extra

Flicka rånad på Buregatan

Blåljus En ung flicka blev natten till tisdagen nedslagen och rånad: - Vi har identifierat en person för brottet, sa Albin Näverberg, presstalesman vid Polisen till märsta.nu