extra

Barn misshandlades i centrala Märsta

Blåljus Kring 18-tiden på onsdag kväll kallades polis till Kulturtorget i Märsta sedan en fyraårig tjej blivit slagen av en äldre man: - Det skrevs en anmälan om misshandel, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

biljetter

Brand i lägenhet

Blåljus På lördagkvällen brann det i en lägenhet i Märsta Centrum: - All mår bra, sa Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

happy_homes_sommar
extra

Rån på bensinstation

Blåljus En bensinstation på Valstavägen i Märsta utsattes under 3-tiden i natt för ett rån och rånförsök: - Gärningsmannen fick med sig en mobiltelefon, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

Brand i bilverkstad

Blåljus En bil började av okänd anledning brinna inne i en verkstad. Det förelåg spridningsrisk och flera brandstationer kallades till platsen.

extra

uppdaterad Pistolrån på Pressbyrån

Blåljus Pressbyrån rånades under söndagskvällen av en person som ska ha varit beväpnad med något pistolliknande föremål och en kniv: - Eftersök pågår, sa vakthavande befäl Mats Almqvist vid Polisen i Stockholm till märsta.nu.

extra

Man nedslagen i Sigtuna – Blödde ur munnen

Blåljus En person fick föras till sjukhus efter att ha blivit nedslagen på Sigtuna busstation under natten: - Han blödde ur munnen, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

extra

Bilrån i Märsta

Blåljus En person rånades på sin bil vid Circle K i Märsta av två personer med vapenliknande föremål under natten: - De stod och väntade runt hörnet, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.