center_pan21
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Bilar krockade i Arlandastad

Flera bilar krockade på väg 263 vid Arlandastad under söndagseftermiddagen.

Brandkår larmades ut till olyckan på väg 263 i Arlandastad i höjd med ÖoB vid 16-tiden. Efter en olycka på fredagskvällen har trafikljusen varit ur funktion hela helgen. Olyckan inträffade i korsningen för lv 859 och väg 263. Trafikverket meddelar att det rådde kraftigt begränsad framkomlighet till cirka 17.15.

Trafikljusen som varit ur funktion ska vara åtgärdade till måndag klockan 15.

Uppdaterad kl 18.20

centrum_helsida2020

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

bostad_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
andersojag

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

eldsjal-helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
mp_host_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
nrh
centrum_sommar_out