sportfiske_jubileum
Gärningsmännen vandaliserade bilen för att komma åt strålkastarna.Foto: Insändarbild/Arkiv

Bilägare i Steninge drabbad av stöld och vandalisering

Natten mot lördag drabbades en bilägare av vandalisering och stöld av strålkastare i sin BMW.

rosta_sigtuna2

Bildelsstölderna är som märsta.nu rapporterat om inte över, det förekommer fortfarande fall även i Sigtuna kommun trots att polisen förra året lyckades gripa misstänkta personer som sedan dömdes för brotten.

Natten till söndag drabbades en steningebo av bildelstjuvar, de monterade loss båda lyktorna och krossade även rutan för att försöka komma åt GPS, dock fanns det ingen sådan i bilen så istället blev det en väldans oreda som bilägaren nu får hantera.
– Det borde finnas vittnen till händelsen då parkeringsplatsen där bilen stod är väldigt synlig för boenden i området och det dom gjort med bilen bör ha låtit väldigt mycket, säger bilägaren till märsta.nu

Händelsen inträffade i Steninge allés parkering. Vet du mer? Kontakta polisen på 114 14

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

mp_eu
eu_sap

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

bonava_maj_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

happyhomes_2019
moderaternamaj
varfest_helsida
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna
colorama_april
sap_outsider_eu
sh_oppet
defacto_outsider
v_eu
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
nrh
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
oppning_outsider
connys
ridskola2019_outsider