arlandagolf_pan_aug
Gärningsmännen vandaliserade bilen för att komma åt strålkastarna.Foto: Insändarbild/Arkiv

Bilägare i Steninge drabbad av stöld och vandalisering

Natten mot lördag drabbades en bilägare av vandalisering och stöld av strålkastare i sin BMW.

marstakalaset_artikel

Bildelsstölderna är som märsta.nu rapporterat om inte över, det förekommer fortfarande fall även i Sigtuna kommun trots att polisen förra året lyckades gripa misstänkta personer som sedan dömdes för brotten.

Natten till söndag drabbades en steningebo av bildelstjuvar, de monterade loss båda lyktorna och krossade även rutan för att försöka komma åt GPS, dock fanns det ingen sådan i bilen så istället blev det en väldans oreda som bilägaren nu får hantera.
– Det borde finnas vittnen till händelsen då parkeringsplatsen där bilen stod är väldigt synlig för boenden i området och det dom gjort med bilen bör ha låtit väldigt mycket, säger bilägaren till märsta.nu

Händelsen inträffade i Steninge allés parkering. Vet du mer? Kontakta polisen på 114 14

ica_valsta_choklad

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

colorama_april2
defacto_helsida

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
sommar_centrum
kontor_thaifong
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

arlanda_golf_juli
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
defacto_outsider