defacto_pan2020
En personbil hamnade i diket i samband med kvällens oväder. Foto: MMS-Bild

Bil voltade på ”Svinrakan”

En personbil voltade i kvällens oväder på ”Svinrakan” mellan Stora Wäsby och Rosersberg.

centrum_artikel

Kvällens oväder som drog in över länet orsakade stora problem fram för allt söder om stan, men norr om Stockholm var det olyckor vid Häggvig på E4S och Rosersberg på E4N. Klockan 19.00 larmades räddningstjänst och Polis till ”Svinrakan” där en personbil voltade och hamnade i diket. Efter räddningsarbete i ca 30 minuter kunde båda körfälten öppnas upp igen, ingen person fördes till sjukhus enligt Storstockholms brandförsvar.

Ytterligare en singelolycka inträffade ungefär på samma ställe men i riktning mot Stockholm kring 21.30. En person ska vara skadad men oklart om det finns behov av sjukvård. Framkomligheten begränsades i samband med räddningsinsatsen och ett körfält stängdes av.
– Det är en bil som har snurrat runt och en person som är skadad enligt uppgifter, säger Magnus Andersson vid Storstockholms brandförsvar

Uppdaterad 22.50

2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

connys_helsida
meko_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
ridskola2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
swedol_outsider
meko_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh