sommar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Begränsad framkomlighet i morgonrusningen

Efter en trafikolycka i Väsby är det begränsad framkomlighet från Märsta mot Stockholm.

marstakalaset_artikel

Vid 6.50-tiden i morse inträffade en olycka mellan två fortdon vid Trafikplats Glädjen i Väsby, olyckan skedde i riktning mot Stockholm. Polis och bärgningsfordon arbetar på platsen och ett körfält är avstängt. Polisen meddelar att framkomligheten är något begränsad och orsakar vissa köer. Trafikverket visar att köerna vid 7.40-tiden startar redan i Märsta och släpper inte förrän efter olycksplatsen, alltså räkna med en mils kö om du åker från Märsta mot Stockholm.

kontor_thaifong
colorama_april2

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sommar
defacto_helsida
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider