arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Begränsad framkomlighet i morgonrusningen

Efter en trafikolycka i Väsby är det begränsad framkomlighet från Märsta mot Stockholm.

centrum_pask

Vid 6.50-tiden i morse inträffade en olycka mellan två fortdon vid Trafikplats Glädjen i Väsby, olyckan skedde i riktning mot Stockholm. Polis och bärgningsfordon arbetar på platsen och ett körfält är avstängt. Polisen meddelar att framkomligheten är något begränsad och orsakar vissa köer. Trafikverket visar att köerna vid 7.40-tiden startar redan i Märsta och släpper inte förrän efter olycksplatsen, alltså räkna med en mils kö om du åker från Märsta mot Stockholm.

bonava_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

ica_pask
centrum_pask_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

sigtunavatten_standard
fme_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

defacto_helsida
colorama_april2

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
happyhomes_2019

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

fme_outsider
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet
defacto_outsider
valsta_utveckling_2