defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Olyckan inträffade utanför Djupvik
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Två personer i båtolycka

Två personer plockades upp ur vattnet utanför Rävsta efter en båtolycka.

centrum_artikel

Räddningstjänst larmades till båtolyckan vid 17.20-tiden på lördagen. Larmet kom sedan en privatperson ute på Sigtunafjärden hittat en båt med motorn igång men utan någon i den. Efter en intensiv insats med Sjö- och flygräddningen kunde två personer hittas i fjärden. Det har plockats upp ur vattnet enligt Sara Jönsson på Sjö- och flygräddningscentralen.
– Vi fick larm om en båt som var igång och att den var tom, två personer har hittats men jag vet inte status på dem. Från vår sida är vi snart klara, vi ska prata ihop oss med räddningstjänsten så att vi har samma syn på vad som har hänt, säger Sara Jönsson.

Ett flertal helikoptrar från sjöräddningen deltog i insatsen. Polis kallades ut men det är nu oklart om en anmälan upprättas. En patrull har begett sig till sjukhuset för eventuellt samtal med de inblandade, uppger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Uppdaterad kl. 19.47

connys_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
meko_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

defacto_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

kaosnatten!

Oklart samband mellan mord och brand

Nyheter Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh