centrum_jul_panorama
Barackerna gick inte att rädda.Foto: Insändarbild

Baracker brann ner på Ekillaskolan

Ekillaskolan utsattes för en anlagd brand i natt och barackerna i anslutning till skolan ska ha totalförstörts.

centrum_jul_artikel

Vid 2-tiden i natt larmades brandkår till Ekillaskolan med anledning av brand i barackerna. Brandkåren lyckades inte rädda barackerna som ska vara totalförstörda enligt Adam Ladenstedt, stationsbefäl på Polisen Stockholm Nord. Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning och en anmälan om mordbrand har upprättats eftersom det förelåg stor spridningsrisk. Brandkåren hindrade elden från att sprida sig till själva skolan. 2009 utsattes Ekillaskolan för en stor brand där delar av byggnaden totalförstördes.
– Just nu är det avspärrat och vi ska göra en teknisk undersökning, säger Adam Ladenstedt.

Skola som vanligt på måndag
Sigtuna kommun skriver på sin hemsida att skolverksamheten inte påverkas utan att elever som vanligt går till skolan på måndag. Under söndagen ska skolan inspekteras för att säkerställa att inga andra skador har inträffat. Den planerade ombyggnaden av skolan kommer nu att försenas enligt kommunen.

Uppdaterad kl. 11.45

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
happyhomes_2019

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

ica_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

defacto_jul
tp_helsida
sigtunavatten_standard
julbord_helsida
fme_oktober
julbord
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
connys
tp_outsider