socialdemokraterna_maj_panorama

Attacken från Sundh (SD): Ni är fega

Sören Sundh (SD) gick till attack i fullmäktige igår och kallade ledamöterna för fega i samband med en debatt om barns rättigheter.

centrum_artikel_host

Fullmäktige var en relativt odramatisk historia fram tills dess att en handlingsplan för att stärka barns rättigheter i kommunen skulle antas. Efter ett anförande av Pernilla Bergqvist (L) och medhåll från Marie Axelsson (S) klev Sören Sundh (SD) upp i talarstolen och tog fram stora sågen.
– Det är fina ord och fraser men inget konkret.

Marie Axelsson ilsknade till och sa att Sören Sundh själv inte gjort nått utan bara gnäller. Sundh fortsatte i talarstolen och kallade ledamöter för ”fega”:
– Ni vill inte prata om det, ni vill prata fina fraser inte de konkreta problemen, ni vet mycket väl vad jag pratar om, fortsatte Sundh.

Även kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) klev in i debatten. Holst kallade Sundh för patetiskt eftersom han inte förstått sin roll som politiker:
– Om du ser hur verkligheten är måste du ta ditt ansvar för att åtgärda verkligheten, inte bara se knarkförsäljning och sen komma in och gnälla

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
forstamaj_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out