eldsjal2024_pan
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Äldre kvinna bestulen i centrum

En äldre kvinna blev under måndagen bestulen på en summa pengar som hon förvarade i sin ficka.

centrum_artikel_host

Stölden inträffade vid 13.50-tiden i Märsta Centrum. Kvinnan att 3-4 kvinnor tillalat henne på svenska och ett annat utländskt utanför Willys. Enligt Polisens hemsida ska de ha försökt få henne att skriva på ett upprop om fler handikapplatser och även bidra med 20 kronor till verksamheten. Den äldre kvinnan skrev på och när hon kommer hem upptäcker hon att 1500 kronor som hon förvarade i sin ficka saknades. En anmälan om stöld är upprättad.

storemore_helsida
connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
nrh_sigtuna
connys
eldsjal2024_out
spedition_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider