center_pan21
Här grips mannen av Polis efter att ha krockat med den 70-åriga kvinnans bil.

41-åring begärs häktad

Mannen som körde ihjäl en kvinna på Stationsgatan häktades under fredagen: - Jag vill avvakta med att kommentera hur han ställer sig till anklagelserna, säger mannens advokat Henrik Olsson Lilja till Expressen.

41-åringen som misstänks ha kört bilen genom Märsta och krockade på Stationsgatan i onsdags har häktats, rapporterar Expressen. Mannen begärs häktad för grovt rattfylleri, vållande till annans död och grov vårdslöshet i trafik. Häktningsförhandlingen kommer att ske under eftermiddagen.
– Jag vill inte kommentera det före häktningsförhandlingen. Där kommer hans försvarare att redogöra för hur hans klient ställer sig till de olika misstankarna. Så jag avvaktar till efter förhandlingen när det gäller den biten, säger kammaråklagare Ann-Marie Green till Expressen.

1,29 promille i blodet
Enligt Ann-Marie Green ser utredningsläget ljust ut då många såg händelsen. Man har även förhört passageraren i bilen. Uppgifter till märsta.nu gör gällande att föraren hade 1,29 promille i blodet efter att man gjort alkoholtest på honom.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
defacto_helsida
julmarknad_helsida
2020_helsida
dack-helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_host_helsida
valsta-jul_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider
dack-outsider
valsta_jul_outsider
nrh
swedol_outsider