centrum_jul_panorama
COOP har fått stänga igen under strömavbrottetFoto: Magnus Granhagen

2500 drabbades av strömavbrott

Mer än 2500 av Vattenfalls kunder drabbades vid 8.30-tiden av ett omfattande strömavrbott, bland annat har COOP fått stänga igen under tiden.

defacto_jul_artikel

2534 kunder hos Vattenfall är drabbade av ett strömavbrott sedan 8.30-tiden. Avbrottet ska vara åtgärdat till 10-tiden. Med anledning av det har COOP fått stånga igen och flera automatlarm har gått runt om i centrala Märsta, bland annat i Pinbackshallen. Vattenfalls Presstjänst uppger att det rör sig om området Valsta som orsakar felet och man har tekniker på plats som ska felsöka och koppla om. Man vet just nu inte exakt orsak till avbrottet. Klockan 10.05 var elen åter tillbaka.

Uppdaterad 10.05

sigtunavatten_standard
tp_helsida
fme_oktober

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

happyhomes_2019

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida
ica_oktober
centrum_jul_helsida
defacto_jul
tp_outsider
nrh
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
greeknight_outsider
connys