moderat_jul_nyar
COOP har fått stänga igen under strömavbrottetFoto: Magnus Granhagen

2500 drabbades av strömavbrott

Mer än 2500 av Vattenfalls kunder drabbades vid 8.30-tiden av ett omfattande strömavrbott, bland annat har COOP fått stänga igen under tiden.

2534 kunder hos Vattenfall är drabbade av ett strömavbrott sedan 8.30-tiden. Avbrottet ska vara åtgärdat till 10-tiden. Med anledning av det har COOP fått stånga igen och flera automatlarm har gått runt om i centrala Märsta, bland annat i Pinbackshallen. Vattenfalls Presstjänst uppger att det rör sig om området Valsta som orsakar felet och man har tekniker på plats som ska felsöka och koppla om. Man vet just nu inte exakt orsak till avbrottet. Klockan 10.05 var elen åter tillbaka.

Uppdaterad 10.05

defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys_helsida
centrum_helsida2020
oppethus_helsida
happyhomes_50

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

oppethus_outsider
nrh
connys
teatergrillen_outsider