februari

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: Ingen person har ännu gripits för det grova rånet i centrala Märsta på tisdagskvällen. En anmälan om skadegörelse har upprättats sedan en bil brunnit i ett garage på Marmorvägen i Sigtuna.

Väder: Kylig morgon, -6 grader, först efter lunch vandrar termometern över noll och det blir 2-3 plusgrader innan det börjar regna under kvällen.

Trafik: Inga störningar i vägnätet men varning för halka på väg 263, 255 och E4:an.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

 

uppdaterad Nya riktlinjer ska minska risk för korruption

Nyheter I samband med kommunfullmäktige på torsdagskvällen fattades beslut om att anta riktlinjer för markanvisning och exploateringsavtal, något som har direkt koppling till det som framkom i samband med Uppdrag gransknings avslöjande i Sigtuna kommun förra våren.

forskontor
foretagarlunch
EXTRA

Lyxbilsliga sprängdes i Märsta

Nyheter En liga stal delar från lyxbilar och bodde på hotell i kommunen där de även förvarade stöldgodset, nu har de dömts till fängelse i två år och därefter utvisning.

aretsforetag

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

februari

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

objekt4
veterankraft_standard
matcher_skanela
outsider_defacto
standard_start
sigtunavatten_standard
objekt3
standard
standard_ridskola
nfc_vinter
vuxentutbildning
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
objekt2
sangensemble