sportlov_centrum

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

sportlov_centrum

Polis: Ingen person har ännu gripits för det grova rånet i centrala Märsta på tisdagskvällen. En anmälan om skadegörelse har upprättats sedan en bil brunnit i ett garage på Marmorvägen i Sigtuna.

Väder: Kylig morgon, -6 grader, först efter lunch vandrar termometern över noll och det blir 2-3 plusgrader innan det börjar regna under kvällen.

Trafik: Inga störningar i vägnätet men varning för halka på väg 263, 255 och E4:an.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

 

banner_trerosor
happyhomes_2019
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

arlandagolf
sigtunavatten_standard

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

ridskola_2019_helsida
sangensemble
korpen_jan-feb
icavalsta_semlor

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

connys
extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider