varumarke_defacto_sommar

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstac_aug

Polis: Ingen person har ännu gripits för det grova rånet i centrala Märsta på tisdagskvällen. En anmälan om skadegörelse har upprättats sedan en bil brunnit i ett garage på Marmorvägen i Sigtuna.

Väder: Kylig morgon, -6 grader, först efter lunch vandrar termometern över noll och det blir 2-3 plusgrader innan det börjar regna under kvällen.

Trafik: Inga störningar i vägnätet men varning för halka på väg 263, 255 och E4:an.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

 

forskontor
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

magget_dejt
defacto_panorama_boka_mote
dackia_vinter2018
happy_homes_sommar
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

matcher_skanela
frisyr2018
cricketklubben
agy2
jul2018
slutstation
vanster_mote
yrkesutbildningen
borg
colorama_jan
standard
connys
lions_standard
jul2018
julgranshamtning
nfc_vinter
Festspecialisten – Standard
lindvagen27
dogranch
blackfriday