moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Vinnarna i Bussförar-SM

Bussförar-SM arrangerades på Arlandastad test track i måndags.

panorama_centrum

Det blev ingen vinnare från lokala Transdev som trafikerar busstrafik för SL i Sigtuna kommun. Årets bästa bussförare är istället Robert Johansson från Norling Touring i Västerås. Tävlingen gick på test track i Arlandastad och bussförarna tävlade i fem moment från morgon till eftermiddag. Bland annat sparsam körning och katastrofövning. Tvåa kom Petter Malmborg från Keolis Karstad och trea kom Anders Norell Bergendahl från Keolis Stockholm. Keolis trafikerar södra och östra Stockholms län.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

kso_helsida
social_helsida
defacto_helsida
mote_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

helsida_sfs
connys_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mote_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
kso-duell_out
connys
moderat_outsider
nrh
sfs_out
ridskola_2020_outsider
outsider_social