center_pan21
Foto: Pressbild

Vinnarna i Bussförar-SM

Bussförar-SM arrangerades på Arlandastad test track i måndags.

Det blev ingen vinnare från lokala Transdev som trafikerar busstrafik för SL i Sigtuna kommun. Årets bästa bussförare är istället Robert Johansson från Norling Touring i Västerås. Tävlingen gick på test track i Arlandastad och bussförarna tävlade i fem moment från morgon till eftermiddag. Bland annat sparsam körning och katastrofövning. Tvåa kom Petter Malmborg från Keolis Karstad och trea kom Anders Norell Bergendahl från Keolis Stockholm. Keolis trafikerar södra och östra Stockholms län.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
andersojag
connys_helsida
bostad_helsida
mp_host_helsida
eldsjal-helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

2020_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider