defacto_pan2020
Här är de nya bilarna som Taxi 020 köpt in med bas på Arlanda.Foto: Pressbild/Taxi 020

Vätgasbilar utgår från Arlanda

Taxi 020 har köpt in tre vätgasbilar som ska utgå från Arlanda där det även finns en vätgasstation för bränsleceller: - Om vi genom ett aktivt miljöarbete kan sänka våra utsläpp och bidra till en positiv inverkan på miljön så är det fantastiskt bra, säger Frederick Scholander, marknadschef och informationsansvarig på Taxi 020.

centrum_artikel

Arlanda har landets första kommersiella vätgasstation och därför har Taxi 020 valt att använda Arlanda som utgångspunkt när deras tre nya vätgasbilar ska köra runt i stockholmsområdet. En full tank räcker i 60 mil och ur avgasröret kommer endast vattenånga. De tre bilarna är av märket Hyundai ix35 Fuel Cell. Till detta har bolaget också köpt in fem Tesla. Inköpen är en del av samarbetet med Nollzon.se där flera hotell inom kommunen är anslutna till. Beställer man via Nollzon så är det förtur till elbilar till och från en företagsadress. Taxi 020 skriver i ett pressmeddelande att man till 2025 ska vara helt fossilfria i fordonsflottan.

connys_helsida
sommarlov_helsida
speedy_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

defacto_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider