centrum_host
Här är de nya bilarna som Taxi 020 köpt in med bas på Arlanda.Foto: Pressbild/Taxi 020

Vätgasbilar utgår från Arlanda

Taxi 020 har köpt in tre vätgasbilar som ska utgå från Arlanda där det även finns en vätgasstation för bränsleceller: - Om vi genom ett aktivt miljöarbete kan sänka våra utsläpp och bidra till en positiv inverkan på miljön så är det fantastiskt bra, säger Frederick Scholander, marknadschef och informationsansvarig på Taxi 020.

Arlanda har landets första kommersiella vätgasstation och därför har Taxi 020 valt att använda Arlanda som utgångspunkt när deras tre nya vätgasbilar ska köra runt i stockholmsområdet. En full tank räcker i 60 mil och ur avgasröret kommer endast vattenånga. De tre bilarna är av märket Hyundai ix35 Fuel Cell. Till detta har bolaget också köpt in fem Tesla. Inköpen är en del av samarbetet med Nollzon.se där flera hotell inom kommunen är anslutna till. Beställer man via Nollzon så är det förtur till elbilar till och från en företagsadress. Taxi 020 skriver i ett pressmeddelande att man till 2025 ska vara helt fossilfria i fordonsflottan.

fme_oktober
ica_oktober
greeknighthelsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

Näringsliv ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

defacto_helsida

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

sigtunavatten_standard
centrum_host_helsida

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

happyhomes_2019
dackskiftarna_helsida
defacto_outsider
connys
colorama_april2
greeknight_outsider
nrh