moderater-bokslut
Foto: Insändarbild

Sigtunakrögare expanderar-Tar över O´Learys i Borlänge

Sigtunabon och krögaren Christian Cederferm expanderar sitt engagemang inom O´Learys genom att ta över en restaurang i Borlänge: - Det ska bli kul och spännande att ta ännu ett steg inom O´Learys-knceptet, säger Christian Cederferm till märsta.nu

centrum_artikel

Christian Cederferm har fortfarande många järn i elden trots att han sålde Magasinet tidigare i år. Han driver sedan tidigare O´Learys i Gävle och skalar nu upp med att ta över O´Learys i Borlänge.
– I början av oktober öppnar vi även vårt nya koncept på Centralvägen i Upplands Väsby. Anders & Jag som blir en app-baserad kvarterskrog med ett inrednings-arv från Magasinet i Väsby. Del av verksamheten kommer visa sport. Mycket som händer nu, riktigt skoj, säger Christian till märsta.nu

O`Learys är nöjd med att Cederferm tar över restaurangen i Borlänge:
– Vi på O’Learys Trademark och den nya ägaren till O’Learys Borlänge, Christian Cederferm tycker att Borlänge är en perfekt stad för ett O’Learys och vi ser fram emot ett bra samarbete för att fortsatt kunna hålla dörrarna öppna för nya och gamla gäster, säger grundaren Jonas Reinholdsson i ett pressmeddelande.

I samband med övertagandet kommer O´Learys i Borlänge att renoveras och öppnar upp i november.
– Vi har stort förtroende för Christian som redan driver ett framgångsrikt O’Learys i Gävle. Han och hans team kommer garanterat ge en fantastisk upplevelse till alla boende i Borlänge med omnejd.

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
studeravidare_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

kcbygg_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

sommarlov_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
nrh