moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild

Sigtunakrögare expanderar-Tar över O´Learys i Borlänge

Sigtunabon och krögaren Christian Cederferm expanderar sitt engagemang inom O´Learys genom att ta över en restaurang i Borlänge: - Det ska bli kul och spännande att ta ännu ett steg inom O´Learys-knceptet, säger Christian Cederferm till märsta.nu

centrum_artikel

Christian Cederferm har fortfarande många järn i elden trots att han sålde Magasinet tidigare i år. Han driver sedan tidigare O´Learys i Gävle och skalar nu upp med att ta över O´Learys i Borlänge.
– I början av oktober öppnar vi även vårt nya koncept på Centralvägen i Upplands Väsby. Anders & Jag som blir en app-baserad kvarterskrog med ett inrednings-arv från Magasinet i Väsby. Del av verksamheten kommer visa sport. Mycket som händer nu, riktigt skoj, säger Christian till märsta.nu

O`Learys är nöjd med att Cederferm tar över restaurangen i Borlänge:
– Vi på O’Learys Trademark och den nya ägaren till O’Learys Borlänge, Christian Cederferm tycker att Borlänge är en perfekt stad för ett O’Learys och vi ser fram emot ett bra samarbete för att fortsatt kunna hålla dörrarna öppna för nya och gamla gäster, säger grundaren Jonas Reinholdsson i ett pressmeddelande.

I samband med övertagandet kommer O´Learys i Borlänge att renoveras och öppnar upp i november.
– Vi har stort förtroende för Christian som redan driver ett framgångsrikt O’Learys i Gävle. Han och hans team kommer garanterat ge en fantastisk upplevelse till alla boende i Borlänge med omnejd.

defacto_helsida
helsida_var2021
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida
oppethus_helsida
mp_host_helsida
flygskola_helsida
dack-helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
flygskolan_outsider
connys
oppethus_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider