defacto_panorama_mustasch
Foto: Insändarbild

Sigtunakrögare expanderar-Tar över O´Learys i Borlänge

Sigtunabon och krögaren Christian Cederferm expanderar sitt engagemang inom O´Learys genom att ta över en restaurang i Borlänge: - Det ska bli kul och spännande att ta ännu ett steg inom O´Learys-knceptet, säger Christian Cederferm till märsta.nu

Christian Cederferm har fortfarande många järn i elden trots att han sålde Magasinet tidigare i år. Han driver sedan tidigare O´Learys i Gävle och skalar nu upp med att ta över O´Learys i Borlänge.
– I början av oktober öppnar vi även vårt nya koncept på Centralvägen i Upplands Väsby. Anders & Jag som blir en app-baserad kvarterskrog med ett inrednings-arv från Magasinet i Väsby. Del av verksamheten kommer visa sport. Mycket som händer nu, riktigt skoj, säger Christian till märsta.nu

O`Learys är nöjd med att Cederferm tar över restaurangen i Borlänge:
– Vi på O’Learys Trademark och den nya ägaren till O’Learys Borlänge, Christian Cederferm tycker att Borlänge är en perfekt stad för ett O’Learys och vi ser fram emot ett bra samarbete för att fortsatt kunna hålla dörrarna öppna för nya och gamla gäster, säger grundaren Jonas Reinholdsson i ett pressmeddelande.

I samband med övertagandet kommer O´Learys i Borlänge att renoveras och öppnar upp i november.
– Vi har stort förtroende för Christian som redan driver ett framgångsrikt O’Learys i Gävle. Han och hans team kommer garanterat ge en fantastisk upplevelse till alla boende i Borlänge med omnejd.

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

ica_oktober

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

centrum_host_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

happyhomes_2019
fme_oktober
defacto_mustach_helsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard
agy_oppethus
greeknighthelsida
agy_oppethus_outsider
colorama_april2
greeknight_outsider
connys
nrh