defacto_pan
Foto: Insändarbild

Sigtunakrögare expanderar-Tar över O´Learys i Borlänge

Sigtunabon och krögaren Christian Cederferm expanderar sitt engagemang inom O´Learys genom att ta över en restaurang i Borlänge: - Det ska bli kul och spännande att ta ännu ett steg inom O´Learys-knceptet, säger Christian Cederferm till märsta.nu

Christian Cederferm har fortfarande många järn i elden trots att han sålde Magasinet tidigare i år. Han driver sedan tidigare O´Learys i Gävle och skalar nu upp med att ta över O´Learys i Borlänge.
– I början av oktober öppnar vi även vårt nya koncept på Centralvägen i Upplands Väsby. Anders & Jag som blir en app-baserad kvarterskrog med ett inrednings-arv från Magasinet i Väsby. Del av verksamheten kommer visa sport. Mycket som händer nu, riktigt skoj, säger Christian till märsta.nu

O`Learys är nöjd med att Cederferm tar över restaurangen i Borlänge:
– Vi på O’Learys Trademark och den nya ägaren till O’Learys Borlänge, Christian Cederferm tycker att Borlänge är en perfekt stad för ett O’Learys och vi ser fram emot ett bra samarbete för att fortsatt kunna hålla dörrarna öppna för nya och gamla gäster, säger grundaren Jonas Reinholdsson i ett pressmeddelande.

I samband med övertagandet kommer O´Learys i Borlänge att renoveras och öppnar upp i november.
– Vi har stort förtroende för Christian som redan driver ett framgångsrikt O’Learys i Gävle. Han och hans team kommer garanterat ge en fantastisk upplevelse till alla boende i Borlänge med omnejd.

sommar_centrum
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Näringsliv Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

ica_valsta_choklad

Ny hästklinik etablerar i Rosersberg

Näringsliv Wallstanäs Gård i Rosersberg startar upp veterinärklinik för hästar: - Här har vi möjlighet att på en personlig och lite mindre klinik ta emot hästar för allt från veterinärbesiktning och hälsoutredning till tandkontroll och röntgen, säger Emma Lindell, veterinär och delägare i Stockholms Hästklinik, i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh