defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Rekorddag för ABS Wheels

ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

centrum_artikel

I måndags omsatte ABS Wheels i Arlandastad tre miljoner kronor på e-handel, ett nytt rekord och kraftigt över en normaldag där omsättningen ligger på 400-600 000 kronor enligt Ehandel.se.
– Vi har aktivt jobbat med att bredda sortimentet, i dagsläget har vi ökat med 30 aktörer till 72 stycken på vår plattform då tanken är att vi ska gå mot Amazon-tänket. Konsumenten ska kunna hitta alla världens märken på vår sajt. Genom att bygga ut sidan så attraherar vi in nya sökord vilket leder till mer trafik och därmed fler affärer, säger VD Andie Lahdo till tidningen Ehandel.

Under pandemin har ABS Wheels ökat sin omsättning och man har kunnat behålla sin personalstyrka:
– Pandemin har gjort att människor känner sig tryggare att handla på nätet, av den anledningen har vi ökat och något som vi tror gjort oss extra populära är att vi valt att jobba med säkra hemleveranser till dörren, fortsätter Lahdo enligt ehandel.se

När ABS Wheels gör bokslut sommaren 2021 räknar man med att komma upp i 150 miljoner i omsättning med bibehållen vinstmarginal. 2019 omsatte företaget 94 miljoner och för bara fem år sedan låg omsättningen på knappt 25 miljoner kronor. Andie Lahdo utsågs till Årets företagare i Sigtuna kommun 2019.

Expertens tips för lyckad e-handel

Näringsliv Jorge Castro från lokala ABS Wheels har i dagarna gästat podcasten ehandelstrender för att prata digital marknadsföring. Journalisten Urban Lindstedt talar varje vecka med Sveriges främsta e-handelsprofiler. Märstabon har under sina år på ABS Wheels ökat sajten från 400 besökare till närmare en kvarts miljon.

meko_helsida

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

prima_helsida

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

januari_helsida
2020_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
agy_oppethus-helsida
agy_flyg_helsida
defacto_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
centrum_sommar_out
prima_outsider
sigtuna_vatten_outsider
agy-outsider
moderat_outsider_jan
nrh
meko_outsider
swedol_outsider
connys
agy_flyg_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider