defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Rekorddag för ABS Wheels

ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

centrum_artikel

I måndags omsatte ABS Wheels i Arlandastad tre miljoner kronor på e-handel, ett nytt rekord och kraftigt över en normaldag där omsättningen ligger på 400-600 000 kronor enligt Ehandel.se.
– Vi har aktivt jobbat med att bredda sortimentet, i dagsläget har vi ökat med 30 aktörer till 72 stycken på vår plattform då tanken är att vi ska gå mot Amazon-tänket. Konsumenten ska kunna hitta alla världens märken på vår sajt. Genom att bygga ut sidan så attraherar vi in nya sökord vilket leder till mer trafik och därmed fler affärer, säger VD Andie Lahdo till tidningen Ehandel.

Under pandemin har ABS Wheels ökat sin omsättning och man har kunnat behålla sin personalstyrka:
– Pandemin har gjort att människor känner sig tryggare att handla på nätet, av den anledningen har vi ökat och något som vi tror gjort oss extra populära är att vi valt att jobba med säkra hemleveranser till dörren, fortsätter Lahdo enligt ehandel.se

När ABS Wheels gör bokslut sommaren 2021 räknar man med att komma upp i 150 miljoner i omsättning med bibehållen vinstmarginal. 2019 omsatte företaget 94 miljoner och för bara fem år sedan låg omsättningen på knappt 25 miljoner kronor. Andie Lahdo utsågs till Årets företagare i Sigtuna kommun 2019.

corner_helsida

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

centrum_helsida2020
helsida
meko_helsida
landsbygdsdag
speedy_vinter_helsida

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

defacto_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

connys_helsida
personal_sandstrom_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
boisigtuna
nrh
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
personal_outsider
outsider
centrum_sommar_out
corner_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider