januari
Förre sigtunabon Peter Jangbratt blir sverigechef på ScandicFoto: Pressbild/Scandic Hotels

Peter blir sverigechef på Scandic

Peter Jangbratt från Sigtuna, bosatt numera i Sollentuna, är ny chef för Scandic i Sverige: - Jag ser med stor förväntan fram emot min nya roll på Scandic. Scandics starka varumärke tillsammans med marknadsutvecklingen och det goda momentum som finns inom den svenska organisationen utgör en bra plattform för fortsatt god tillväxt även framöver, säger Peter Jangbratt i ett pressmeddelande från Scandic.

centrum_artikel

För sigtunaborna är Peter Jangbratt, 47, ett välkänt namn även om han numera bor i Sollentuna. Hans pappa är förre kommunalrådet Rolf Jangbratt som tog familjen till Sigtuna från Mölndal då Peter var fyra år gammal. Peter är uppväxt i Sigtuna och gick i skola på S:t Per, S:t Olof och SSHL. I sitt yrkesliv gjorde han sedan karriär inom hotellbranschen och har nu gått hela vägen till att bli sverigechef för Scandic. Den svenska verksamheten på Scandic är den största i kedjan med över 80 hotell och 16 000 hotellrum. Peter har även varit driftansvarig för den svenska verksamheten och dristriktschef i Stockholm City. Tjänsten som sverigechef tillträdde han 1:a september:
– Jag ser med stor förväntan fram emot min nya roll på Scandic. Scandics starka varumärke tillsammans med marknadsutvecklingen och det goda momentum som finns inom den svenska organisationen utgör en bra plattform för fortsatt god tillväxt även framöver, säger Peter Jangbratt i ett pressmeddelande från Scandic.

Ska utveckla satsningarna
Frank Fiskers, VD & Koncernchef på Scandic Hotels, uppger i pressmeddelandet att Peter ska driva den svenska verksamheten och utveckla satsningarna. Peter anses ha goda ledaregenskaper, han har kommersiell erfarenhet av hotelldrift och fokus på service och innovation.
– Den svenska verksamheten är nu i en fas där vi fullt ut kan realisera och bygga vidare på de strategiska satsningar som gjorts under senare år, vilket bland annat omfattar betydande renoveringar av vår svenska hotellportfölj samt strategiska satsningar på nya flaggskeppshotell i framförallt Stockholm, kommenterar Frank Fiskers

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
prima_helsida
ridskola2020_helsida
januari_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

connys_helsida
meko_helsida
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider_jan
nrh
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
prima_outsider