panorama_centrum

Norwegian öppnar upp Arlandabasen

Norwegian kommer att starta upp sin bas på Arlanda igen under våren.

Expressen rapporterar på onsdagen om att Norwegian på nytt ska öppna upp sin bas på Arlanda igen. Man slog igen den under uppmärksammade former 2020 då man bland annat var med om landet största konkurs. Från och med april kommer nyanställda att finnas och flyga på Norwegians linjer. 54 direktlinjer till och från Arlanda etableras.
– Vi kan konstatera att Norwegian nu på allvar är tillbaka i Sverige igen”, skriver han i en kommentar, uppger VD Geir Karlsson enligt Expressen.

retro_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

logistik_sigtuna_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

helsida
defacto_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

connys_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
logistik_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
outsider
retro_outsider
connys
moderat_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider